KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

torstaina 21.11.klo 17.00 Keltakankaan auditorio, Viirinkankaantie 1, Keltakangas

Käsitellään sääntöjen 15 § asiat, mm. vahvistetaan vuoden 2020 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Kokoukseen osallistujille maksetaan ylimääräinen työhyvinvointiraha 30 €, tuo kuitti kokoukseen.

Kahvitarjoilu

Tervetuloa!

Jyty Rovaniemi ry:n hallitus

Työhyvinvointirahaa on korotettu

Jyty Rovaniemi ry:n hallitus korotti työhyvinvointirahan 30:een euroon. Koska Jytyn kalentereita ei jatkossa enää valmisteta, hallitus päätti siirtää kalenteriedun suoraan jäsenten tyhy-rahaan.

Toimita kuitti ja tilinumero 15.11.2019 mennessä Anne Luirolle, sähköisesti: etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi tai postitse: Rovaniemen kaupunki/Anne Luiro, Pohjolankatu 4, 96100 Rovaniemi

Tarkista jäsentietosi jässärissä

Tarkistamalla ja tarvittaessa päivittämällä jäsen- ja yhteystietosi varmistat jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyvän viestinnän tavoittavan myös sinut. Jäsenrekisterin ajantasaisuudella on suuri merkitys liiton edunvalvonnalle ja näin varmistat että saat jäsenyydestäsi kaiken mahdollisen hyödyn!

---------------------

Ammatilliset opintopäivät

Jyty Rovaniemi ry:n hallitus on päättänyt 19.2.2015 kokouksessaan maksaa kaksi ensimmäiseksi ilmoittautunutta työvoimajäsentä ammatillisille opintopäiville.

Majoittuminen tapahtuu 2 hh ja maksuun kuuluu kurssipaketti. Omavastuu opintopäiville osallistujilla on 50 €/henkilö.

Ilmoittautuminen koulutusvastaava Kirsi-Maria Petreliukselle
(kirsi-maria.petrelius@ rovaniemi.fi), joka huolehtii
ilmoittautumisen keskitetysti eteenpäin. Lisätietoja
ammatillisista opintopäivistä löytyy Jytyliiton sivuilta tai
Jytylehden mukana tulleesta koulutusesitteestä.

---------------

Jyty onnittelukortit, -adressit ja suruadressit

Kortit 4 €kpl, adressit 10  €/kpl.

Lisätietoja ja tilaukset:

Kirsi-Maria Petrelius, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi